Ons verhaal

Historie

Medec Wonen & Slapen is een familie bedrijf dat al sinds de Hamex tijd (1975) actief is in de meubels. Sinds 2002 betekent Medec voor velen een vertrouwd adres voor zowel wonen als slapen. Medec is te vinden op de Dr. C.J.K. van Aalstweg 11 (boven Carpet-Right). Medec is begonnen met het idee om een sfeervolle winkel te creëren, waar service voorop staat en klanten zich thuis voelen.

Service en nazorg

Onze service is in eigen beheer, hierdoor zijn wij flexibel en kunnen wij de wensen van de klant zo goed mogelijk vervullen. Wij staan voor een persoonlijke benadering, denken graag mee en nemen de tijd voor onze klanten. Wij zorgen voor een gemoedelijke sfeer waarin iedereen zich snel thuis voelt.

Onze showroom

Medec presenteert zijn collectie in wonen en slapen in de showroom op de Dr. C.J.K. van Aalstweg 11. Wij beschikken over een sfeervolle winkel van duizend vierkante meter met verscheidene gerenommeerde fabrikanten. Onder deze fabrikanten vallen o.a., Cinderella Slaapcomfort, de Toekomst relaxstoelen, Nolte kastsystemen, Haveco zitmeubelen, Highlight lampen en zo verder. Bij ons kunt u terecht voor sfeervolle collecties in allerlei stijlen. Van modern tot klassiek. Sinds kort beschikken wij ook over een webshop.

Voorkant pand nieuw logo 2Voorkant pand nieuw logo 2